WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn de meest gedigitaliseerde mediagroep van België en willen de koploper blijven in de digitale transformatie. Onze missie? Kwaliteitsjournalistiek brengen, elke dag. De Tijd en L’Echo zijn bij de lezers de meest geloofwaardige nieuwsmerken in België, en met specifieke dienstverleners als Trustmedia, Content Republic, Comfidens en Bepublic Group heeft Mediafin ook innovatieve merken in huis op het vlak van advertising, content publishing, financiële communicatie en public relations.

Mediafin is een joint venture van Roularta Media Group en Rossel.

Onze nieuwsmerken

Wil je meer info over onze media De Tijd, L’Echo, Netto, Mon Argent, Sabato, De Belegger of L’Investisseur? Of wil je een abonnement nemen op een van onze titels? Neem dan zeker hier een kijkje.

Advertising & PR

Heb je interesse om te adverteren in een van onze nieuwsmedia? Klik dan zeker door naar Trustmedia.

Of zoek je een sterk pr-bureau? Contacteer dan Bepublic Group.

WERKEN BIJ MEDIAFIN

Mediafin is een vernieuwend mediabedrijf waar jonge, enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, extralegale voordelen en voldoende ruimte om met ons mee te groeien. Onze kantoren in de inspirerende omgeving van het Brusselse Tour & Taxis zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben een eigen parkeergelegenheid.

Ontdek al onze vacatures