Bepublic Group zoekt pr talent

Bij Bepublic Group zoeken we een nieuwe collega om ons PR- en strategisch communicatiebureau mee te ondersteunen. Bepublic Group groeit steeds verder en er staan heel wat nieuwe projecten op de planning. Daarom zoeken wij versterking in de vorm van een jr PR-consultant.

Wie we zoeken

  • Je bent gebeten door nieuws, je volgt de media op de voet en hebt een passie voor (digitale) communicatie? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te vervoegen.
  • Een opleiding in communicatie, talen of journalistiek of een eerste communicatie- of journalistieke ervaring is meegenomen, maar niet verplicht. Rad van tong zijn en een scherpe pen hebben, zijn wel een must.
  • Je kan zelfstandig werken, maar je bent tegelijk ook in staat om in team te werken met andere collega’s. Je kunt goed om met deadlines en bent flexibel. Je bent positief ingesteld en wilt bijleren.
  • Tweetaligheid (Nederlands/Frans) is vereist. Goede kennis van het Engels is een meerwaarde.

Wat we bieden

Je kan als jr PR consultant je eerste stappen zetten in de wondere wereld van PR en communicatie. Je zorgt voor mediamonitoring voor onze klanten en volgt de actualiteit op de voet. Je schrijft persberichten en zorgt ervoor dat die bij de juiste journalisten terecht komen. Je houdt de perslijsten up to date. Je ondersteunt de sr PR consultants bij allerhande externe communicaties zoals persconferenties, interviews, communicatieplannen, presentaties, enzovoort. Je bent mee verantwoordelijk voor de website en sociale media van Bepublic Group.

Je wordt opgevangen in een sympathiek 20-koppig team. Je krijgt toegang tot een groot netwerk in het Belgische bedrijfsleven en de journalistiek. We bieden marktconforme voorwaarden en werken graag hybride (dagen op kantoor, in Tour & Taxis, wisselen we graag af met thuiswerk).

Wie we zijn

Bepublic Group is een pr- en strategisch communicatiebureau in Brussel, met nationale coverage en internationale samenwerkingen. De groep bestaat uit drie divisies Bepublic, Bereal en Befirm. Bepublic geeft strategisch communicatie-advies, crisiscommunicatie en mediatraining aan klanten uit verschillende sectoren. Bereal focust zich op de vastgoedsector. Befirm zet in op financiële communicatie. Samen hebben wij één journalistieke aanpak. Onze missie is om onze klanten te profileren als dé expert in hun vakgebied. Het resultaat is een grotere geloofwaardigheid, en een sterkere reputatie. Ook in tijden van crisis. Bepublic Group is als onafhankelijk bureau onderdeel van het bedrijf Mediafin. Meer info op www.bepublicgroup.be

Interesse?

Interesse in onderstaande vacature? Neem dan vliegensvlug contact op via office@bepublicgroup.be

Voor meer informatie kan je terecht bij managing directors Sara Vercauteren en Anja Peleman via bovenstaand mailadres.