Jouw uitdaging

Binnen de afdeling lezersmarkt van Mediafin, uitgeverij van o.a. De Tijd en l’Echo, zet je mee je schouders onder de groei en het behoud van ons abonnementenbestand.

Om dat doel te bereiken, zet je zowel commerciële activiteiten als marketingactiviteiten in, waarbij de consument centraal staat. Dit betekent dat je in staat moet zijn om de noden van onze klanten goed te identificeren.
Dankzij een efficiënte CRM en 121 marketing stimuleer je de lezers om langer bij onze content te blijven en om meer diensten te gebruiken. Je bewaakt hierbij het goede verloop van de projecten en zorgt ervoor dat alle processen en systemen gestandaardiseerd zijn.

Bij het uitwerken van deze acties en trajecten werk je nauw samen met je collega’s binnen marketing en IT, alsook met externe agentschappen en de experts van onze aandeelhouders.

Je rapporteert rechtstreeks aan de business directeur van de Lezersmarkt.

Jouw profiel

Je hebt een universitaire opleiding en minstens 5 jaar ervaring in marketing of management consulting, en je hebt een sterke affiniteit voor “digital”. Je kent het reilen en zeilen van abonnementenwerving en -behoud… Je bent vertrouwd met 121 marketing, CRM en klantensegmentatie, en hebt ervaring met het leiden van projecten.

Je bent analytisch en creatief, en sterk klantgericht met enig inzicht in gedragspsychologie. Je werkt autonoom en flexibel met een pragmatische ‘can-do’ mentaliteit. Door je gedrevenheid, communicatie en contactvaardigheid kun je mensen motiveren voor jouw projecten, en als teamspeler ben je een aangenaam persoon die in een dynamisch team kan werken.

Je spreekt vlot Frans, Nederlands en Engels, en je bent uiteraard vertrouwd met de Office-toepassingen Word, Excel en PowerPoint.

We bieden je

  • Je werkt voor een succesvol, creatief en innoverend mediabedrijf met sterke nieuwsmerken, waar enthousiaste medewerkers meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat.
  • Je werkt in het inspirerende historische gebouw van Tour&Taxis, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, metro, bus).
  • Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk marktconform salaris, extralegale voordelen en voldoende ruimte om met ons mee te groeien.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@mediafin.be.