Marketing en PR

Mediafin is met twee divisies actief op de communicatiemarkt. Trustmedia voor advertising en marketing. Bepublic Group voor PR en reputatiemanagement. Bouwend op het DNA van het nieuwsbedrijf Mediafin, helpen deze divisies klanten bij alle aspecten van communicatie: van crossmediale reclamecampagnes tot publicrelations-strategieën.

Trustmedia – beyond advertising

Trustmedia is dé multidisciplinaire marketingpartner die bedrijven en organisaties helpt hun B2C- en B2B-doelgroepen impactvol te bereiken. Trustmedia reikt zowel advertising als state of the art marketing expertise aan.

Bereik het invloedrijkste en koopkrachtigste lezerspubliek van België via crossmediale brandingcampagnes in de titels van Mediafin, via alle platformen.

MEER INFO

Branded content en creative storytelling op maat: van strategie tot concept, creatie en publicatie binnen het Mediafin-ecosysteem.

MEER INFO

De redactionele content van De Tijd en L’Echo aangeboden in een digitale vorm op maat van uw organisatie.

MEER INFO

Bepublic Group

Drie onafhankelijke en toonaangevende pr-bureaus, één journalistieke aanpak: dat is de Bepublic Group.
Onze missie? Jouw organisatie profileren als dé expert in je vakgebied. We zoeken het nieuws in je organisatie, en hangen dat op aan wat er leeft in de samenleving. Met als doel een grotere geloofwaardigheid, en een sterkere reputatie. Ook in tijden van crisis.

Bepublic richt zich op interne en externe communicatie van bedrijven, organisaties en overheden.

meer info

Bereal is expert in vastgoed- en buurtcommunicatie voor projectontwikkelaars, makelaars en andere vastgoedspelers.

meer info

Befirm is gespecialiseerd in financiële communicatie, om bedrijfsresultaten of outlooks extra slagkracht te geven.

meer info