Jouw uitdaging

Mediafin, uitgeverij van onder andere De Tijd en L’Echo, is op zoek naar een enthousiaste Office  Assistant om het kloppende hart van haar redactie te vervoegen.

Jouw functie is tweeledig. Enerzijds ben je het aanspreekpunt voor alles wat met de printproductie te maken heeft. Je bepaalt mee de structuur van de kranten, je staat in contact met de drukkers, je beheert de drukorders en ziet toe op de productieplanning.

Daarnaast draai je soms mee in het team van het redactiesecretariaat van De Tijd en L’Echo. Dat betekent onder andere dat jij de contactpersoon bent voor onze freelancemedewerkers, de reizen voor onze journalisten organiseert, maar ook presentaties mee voorbereidt of administratieve taken opvolgt.

Jouw profiel

  • Je werkt voor een tweetalig bedrijf (De Tijd/L’Echo,…): daarom wordt er van jou verwacht dat je het Nederlands zeer goed (gesproken en geschreven) en het Frans goed (gesproken) beheerst.
  • Je draagt nauwgezetheid en perfectie hoog in het vaandel.
  • Je hebt al enkele jaren ervaring in een administratieve functie, en je bent geboeid door media.
  • Je communiceert vlot.
  • Je hebt een uitgesproken zin voor teamwork.
  • Je hebt een goede kennis van PowerPoint en Excel.

We bieden jou

Bij Mediafin kom je terecht in een succesvol mediabedrijf. Innovatie, ambitie en ondernemingszin maken deel uit van ons DNA. Talent vormt de kern van wie we zijn, daarom hechten we ook zoveel belang aan je persoonlijke ontwikkeling, een fijne werksfeer en een aangename werkomgeving op de bruisende site van Tour & Taxis.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Eline Van Rossum via jobs@mediafin.be. Je mag binnen de week van ons een reactie verwachten.