De uitdaging

Mediafin zoekt een enthousiaste boekhouder die samen met een ervaren collega de volledige boekhouding onder zich neemt, van het inboeken van aankoopfacturen tot de maandelijkse afsluitingen. Je maakt deel uit van een team van zes finance medewerkers. Twee collega’s staan in voor het opvolgen en verwerken van de leveranciers- en klantenbetalingen. Twee andere leiden de financiële rapportering en controlling in goede banen.
Samen met een ervaren en vlotte collega ben je verantwoordelijk voor de volledige boekhouding. Je rapporteert aan de CFO.
Jouw taken omvatten het inboeken van aankoopfacturen, de maand- en jaarafsluitingen en wettelijke aangiftes (BTW, Intrastat etc) en het voorbereiden van de audit. Als je hiervoor openstaat, zijn er ook mogelijkheden om te evolueren naar bijkomende taken en verantwoordelijkheden.

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma Bachelor bedrijfsmanagement (accountacy & fiscaliteit), master handelswetenschappen of economie (TEW).
  • Je kan zelfstandig boekhoudkundige taken op jou nemen. Je drukt je vlot uit in de Nederlands taal en hebt een voldoende kennis van de Franse taal.
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring. Je bent administratief sterk, accuraat en werkt graag gestructureerd. Je kan autonoom werken, maar bent ook een echte teamspeler.
  • Je bent positief ingesteld, flexibel en leergierig.

Mediafin

Mediafin is een vernieuwend mediabedrijf waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat.
Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, extralegale voordelen en voldoende ruimte om met ons mee te groeien.
Onze vernieuwde kantoren in de inspirerende omgeving van het Brusselse Tour&Taxis zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@mediafin.be