Bepublic Group zoekt ervaren pr talent

Bij Bepublic Group zoeken we een nieuwe collega om ons PR- en strategisch communicatiebureau mee te ondersteunen. Bepublic Group groeit steeds verder en er staan heel wat nieuwe projecten op de planning. Daarom zoeken wij versterking in de vorm van een senior PR-consultant.

Wie we zoeken

Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring in corporate communicatie, PR en/of de journalistiek. Je bent gebeten door de actualiteit. Door je ervaring weet je hoe je bedrijfsinformatie kan omzetten in nieuwswaardige verhalen en hoe je tijdens crisissen controle krijgt over de communicatie.

Je kan zelfstandig werken, maar je bent tegelijk ook in staat om in team te werken met andere collega’s. Je volgt je eigen klanten en budgetten op, je kunt goed om met deadlines en je bent in staat om goede nieuwsverhalen te detecteren. Je bent positief ingesteld en hebt een passie voor communicatie.

Tweetaligheid (Frans/Nederlands) is vereist. Goede kennis van het Engels is een meerwaarde. Verder heb je een uitstekende pen. Je kan zelfstandig persberichten schrijven die zo nieuwswaardig zijn dat journalisten ze niet links kunnen laten liggen. Je kan de expertise van de klant snel omzetten in scherpe opiniestukken of vertalen naar nieuwswaardige boodschappen en je hebt de commerciële feeling om te begrijpen wat onze klanten willen. Je hebt bij voorkeur al zelf een netwerk uitgebouwd, zowel in de journalistiek als in het bedrijfsleven.

Wat we bieden

Je wordt opgevangen in een sympathiek team en Bepublic Group geeft je toegang tot een groot netwerk in het Belgische bedrijfsleven en de journalistiek. We bieden marktconforme voorwaarden en werken zowel met werknemers als met zelfstandigen.

Wie we zijn

Bepublic Group is een ambitieus pr- en strategisch communicatiebureau in Brussel, met nationale coverage en internationale samenwerkingen. De groep bestaat uit drie merken Bepublic, Bereal en Befirm. Bepublic richt zich op communicatie van bedrijven, organisaties en overheden, Bereal op vastgoed- en buurtcommunicatie en Befirm op financiële communicatie.

Samen hebben wij één journalistieke aanpak. Onze missie is om onze klanten te profileren als dé expert in hun vakgebied. Het resultaat is een grotere geloofwaardigheid, en een sterkere reputatie. Ook in tijden van crisis. Met klanten zoals Telenet, Acerta, KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond), BDO, ERA, Dewaele vastgoed, Santander Consumer Bank en Triodos hebben wij een gevarieerde klantenportefeuille. Bepublic Group is als onafhankelijk bureau onderdeel van het bedrijf Mediafin.

Interesse?

Interesse in onderstaande vacature? Neem dan vliegensvlug contact op via jobs@mediafin.be

Voor meer informatie kan je terecht bij managing directors Sara Vercauteren en Anja Peleman via office@bepublicgroup.be